Plašil potpisao za Bordeaux, Bajić za Denizlispor

JAROSLAV PLAŠIL, 27-godišnji češki vezni nogometaš, potpisao je četverogodišnji ugovor za sastav novoga francuskog prvaka, Bordeauxa.

Informaciju je u četvrtak potvrdio njegov agent Pavel Paska. Pariški sportski dnevnik L'Equipe piše da su Francuzi platili španjolskoj Osasuni tri milijuna eura odštete za nogometaša s kojim je klub iz Pamplone imao ugovor do 2011. godine.

Plašil se tako nakon dviju godina provedenih u Španjolskoj vraća u Francusku, gdje je ranije igrao za Monaco od 1999. do 2007. godine.

U 117 utakmica ua Monaco zabio je pet golova, a u 66 za Osasunu osam. Nastupio je 47 puta u dresu češkoga nacionalnog sastava i zabio tri gola.

Bajić potpisao za Denizlispor

Bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac Branimir Bajić potpisao je u četvrtak trogodišnji ugovor za klub iz turske Super lige, Denizlispor.

Tridesetogodišnji je obrambeni igrač parafirao ugovor na u njegovu čast upriličenoj svečanosti u jugoistočnoj turskoj provinciji Denizliju.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine Bajić je odigrao 26 utakmica. Dosad je nastupao za njemačkog drugoligaša TuS Koblenza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.