Planule sličice HNL-a. Navijači bijesni, nigdje ih ne mogu kupiti

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NA KIOSCIMA Tiska, a onda i na drugim prodajnim mjestima, prošlog vikenda počeli su se prodavati albumi i sličice s klubovima i igračima HNL-a. Nije to prvi HNL album koji je krenuo u prodaju, ali jest prvi koji je izdao Panini, najpopularniji izdavač sličica u povijesti.

Iako se znalo da će Paninijeve sličice biti jako popularne, distributeri se očito nisu najbolje pripremili jer su sličice i albumi planuli u prvih par dana prodaje i više ih se gotovo nigdje ne može kupiti. Kolekcionari su kupovali čitave kutije paketića koji se prodaju po 80 centi i vrlo brzo ih više nije bilo.

@index.hr Nakon 17 godina, HNL je u prodaju pustio album i sličice hrvatskih nogometaša 😎 #HNL#nogomet #sličice #album #hrvatska #fyp ♬ original sound - Index.hr

Na društvenim mrežama navijači ogorčeno komentiraju kako su danima obilazili sva prodajna mjesta u svojim mjestima i gradovima te da nigdje nisu mogli naći ni sličice ni albume. Index je poslao upit o nestašici distributeru Tisku, kao i HNS-u, pod kojim se održava HNL. Odgovore ćemo objaviti čim ih dobijemo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.