Pijetraj u Splitu dijeli pozivnice za boksačko EP u Moskvi!

U OKVIRU proslave Svetog Dujma na Gripama se 6. svibnja će se održati boksački spektakl na kojem će prvi put u Splitu sudjelovati svi najbolji hrvatski borci.

Izbornik Leonard Pijetraj pozvao je sve hrvatske reprezentativce, a u međusobnom obračunu dijelit će se pozivnice za Europsko prvenstvo koje će se u lipnju održati u Moskvi.

Bit će to prigoda da se u Splitu prvi put okupi cijela boksačka reprezentacija, veliko je to priznanje za BK Marjan koji je dobio prigodu organizirati ovu priredbu.

Očekuje se dolazak svih naših najkvalitetnijih boraca kojima de to biti kvalifikacije pred EP.

"Dobili smo ovu prigodu jer smo jedini hrvatski klub koji je u posljednjem razdoblju popularizirao boksačke revije. Veseli nas to priznanje Hrvatskog boksačkog saveza",  kazao je predsjednik BK Marjan Matini Sršen.

Izbornik Pijetraj pozvao je sve naše najbolje boksače, na popisu su: Dino Mansour, Marko Tomasović, Borna Katalinić, Mirsad Ahmeti, Filip Palić, Boris Katalinić, Saša Mrđenović, Sanjin Pol Vrgoč, Matej Dujić, Josip Đurić, Hrvoje Sep, Stjepan Radić, Dino Vidović, Ante Čepo, Stipe Vugdelija i Marko Čalić.

"Imamo malo vremena za organizaciju, no svjesni smo važnosti ovog događaja za grad Split, hrvatski boks i naš klub, te ćemo dati sve od sebe kako bi se reprezentacija što ugodnije dočekala, a priredba odradila na razini koju zaslužuje", dodao je Sršen.

Odrađeni su već i prvi razgovori s predstavnicima Grada i Županije, Ivan Veštić i Mario Negotić oduševljeni su činjenicom da de hrvatska reprezentacija prvi put dodi u Split baš u okviru proslave Svetog Duje, te su najavili pomoć u organizaciji. U predborbama Marjan Cupa nastupit će i boksači BK Marjan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.