Petrić napustio trening: Nastup protiv Werdera pod velikim upitnikom

PRIJE završetka posljednjeg treninga HSV-ovih nogometaša uoči uzvratnog dvoboja Kupa Uefe protiv Werdera, Mladen Petrić završio je na vozilu za pomoć ozlijeđenim igračima.

Nakon što je u jednom trenutku posrnuo osjetivši bol u predjelu lijeve potkoljenice, na kojoj je dobio osam šavova prije dva tjedna, klupski fizioterapeut Uwe Eplinius pomogao ga je smjestiti na vozilo za intervencije na travnjaku, te ga osobno odvezao s trening-igrališta.

Tijekom dana znat će se točna dijagnoza Petrićeva stanja, no njegov je nastup u četvrtak svakako pod znakom pitanja.

U cijeloj priči ima i jedna dobra vijest. Aktivni je dio treninga Martin Jol završio nakon točno 51 minute. Njegovi su nogometaši potom iza zatvorenih vratiju vježbali izvođenje penala. Petrić se priključio i ispucao seriju udaraca bez poteškoća.

Jol je svojim igračima dao pucati penale za slučaj Werderove 1:0 pobjede nakon 90 i 120 minuta igre. Prije dva su tjedna Hamburžani ispali na penale od bremenskog satava u polufinalu Njemačkog kupa, također pred svojom publikom na Nordbank Areni (baš je u tom dvoboju Naldo ozlijedio Petrića). Tim Wiese skinuo im je tri penala.

Osim Petrića, Jolu je za dvoboj upitan i brazilski defenzivac Alex Silva, koji ima problem s ozljedom mišića.

Svakako neće igrati Paulo Guerrero: Peruancu se aktivirala automatska suspenzija nakon što je zaradio žuti karton u prvom dvoboju polufinala.

M.Š./Totalsport
Foto: hsv.de

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.