Perišić se oprostio od Čelikovića: Čele naš, falit ćeš

Foto: Marko Lukunic/Pixsell, EPA

HRVATSKI reprezentativac i krilni napadač Tottenhama Ivan Perišić (34) oglasio se na Instagramu nakon smrti hrvatskog nogometaša Ivana Čelikovića (34). "Čele naš, falit ćeš. Nikad te nećemo zaboravit", napisao je Perišić uz fotografiju s Čelikovićem, s kojim je igrao u mlađim kategorijama Hajduka.

Čeliković je skupio 134 nastupa u HNL-u

Čeliković je radio u Nogometnoj akademiji Konavle, a u igračkoj karijeri nastupao je za Konavljanin, Dugopolje, Solin, Inter iz Zaprešića, Shkendiju, Lokomotivu i Jarun. U HNL-u je skupio 134 nastupa, najviše kao igrač Intera. NK Konavljanin u službenoj objavi opisao je Čelikovića kao uvijek dragu i veselu osobu, dobrog duha kluba i mjesta te velikog prijatelja.

Čeliković je rođen 10. travnja 1989. godine u Novoj Gradiški. Bio je otac dvoje djece. Prošle se godine vratio u Konavljanin nakon deset godina. Posljednji put je za taj klub igrao kada je sastav iz Čilipa u prvom desetljeću ovog stoljeća igrao u osmini finala Hrvatskog kupa.

Nakon toga je iz trećeligaša Konavljanina prešao u zaprešićki Inter, čiji je dres nosio tri i pol sezone. Uslijedila je inozemna avantura u Makedoniji. Proveo je godinu dana u Shkendiji iz Tetova pa se vratio u Zaprešić, gdje je igrao do 2020., kada je prešao u Lokomotivu. 

U Konavljanin se vratio 2. listopada 2022. godine protiv Croatije iz Gabrila u pobjedi 6:0 na Šupjaci. Posljednju utakmicu odigrao je 3. prosinca 2023. godine u Krvavcu u pobjedi 2:0 protiv Gusara u zadnjem kolu prvog dijela prvenstva Prve ŽNL. Ove je sezone s klupe vodio selekciju Akademije u Županijskoj ligi do devet godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.