Perasović: Kad smo došli u klub, nije bilo za plaće. To je bio prvi šok

Foto: Hajduk.hr

HAJDUKOV Nadzorni odbor danas je održao konferenciju za medije. Na njoj su poručili kako će od Marina Brbića tražiti da povuče ostavku na mjesto predsjednika jer klubu treba kontinuitet.

Predsjednik NO-a Benjamin Perasović objasnio je kakve su prilike u klubu, a potom je objasnio i zašto je konferencija održana tek danas, četiri dana nakon što je Brbić podnio ostavku. 

Objasnio je zašto je sjednica održana tek danas: "Sjednica je danas samo kako bismo svi bili fizički zajedno. Često se govori da smo zatvoreni prema van, ali to nije istina. I mi smo emotivni i doživljavamo sve što se događa u klubu i oko njega."

Opisao je uvjete u kojima je ovaj saziv Nadzornog odbora ušao u klub i priznao kako se na početku nisu ni poznavali s predsjednikom: "Problemi su postojali od početka. Mi smo postali Nadzorni odbor, a već se govorilo o tome da bi predsjednik Huljaj mogao otići. To je bio prvi šok. Nakon toga smo saznali kako novca za plaće u klubu ima za još mjesec dana. Huljaj odlazi, mi se još nismo ni upoznali s njim, a moramo rješavati toliko problema."

"Na neke stvari jednostavno nismo mogli utjecati, ali uvijek smo nastojali rješavati probleme. Na prvoj Skupštini smo rekli kako bez kontinuiteta struke i upravljanja nema rezultata. Naša je zadaća sačuvati i održati stabilnost i kontinuitet. To vam je kao čovjek koji je ovisan o dopu. On mora prelomiti, a ne može reći: 'Ma, samo ću ponedjeljkom ili vikendom ili samo ću uz kavu.'"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.