HAJDUK

Perasović: Hajduk je poput dopa. To se tako ne radi

Screenshot: Hajduk Digital

NADZORNI odbor Hajduka danas je održao konferenciju za medije putem Zooma na kojoj je objavljeno kako će tražiti od Marina Brbića da povuče ostavku na mjesto predsjednika Hajduka. 

Nakon toga Perasović je održao podulji monolog o stanju u klubu i planovima pa je povukao i paralelu kojom je ustvrdio da je Hajduk poput dopa. 

''Čovjek koji donese neku odluku onda mora biti čvrst i stajati iza nje. Mora prelomiti, a ne stalno posezati za šok-terapijama. Mora postojati kontinuitet. Dat ću primjerenu usporedbu. To vam je kao čovjek koji je ovisan o dopu. On mora prelomiti, a ne može reći: 'Ma, samo ću ponedjeljkom ili vikendom ili samo ću uz kavu.' To se tako ne radi", rekao je Perasović u jednom trenutku pa pojasnio što je htio reći:

"'Da je Hajduk izgubio od Dinama, pa Rijeke, pa čak i od Intera, da je izgubio sve do kraja, mnogi bi tražili ostavke, htjeli bi da svi odemo. Možda bi nanijeli i neku materijalnu štetu nekom automobilu. Znamo kakva smo sredina. Ali i tada smo bili spremni da unatoč svemu svi ostanemo jer nam je najvažniji kontinuitet. Od Keka do Kloppa. Rijeka je čekala četiri godine s Kekom na naslov, Liverpool s Kloppom. Dosta je šok-terapija, zato sam povukao paralelu s dopom.''
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.