Milan slavio, Pašalić debitirao

Foto: Screenshot

MILAN je svladao Pescaru s 1:0 golom Giacoma Bonaventure iz slobodnog udarca u 49. minuti, u 11. kolu Serie A. Za Rossonere je debitirao hrvatski nogometaš Mario Pašalić.

Za Rossonere je debitirao hrvatski nogometaš Mario Pašalić. Bivši igrač Hajduka, Chelseaja, Elchea i Monaca ušao je u igru u 62. minuti umjesto M'Baye Nianga, a u 77. i 80. minuti imao je i dvije prilike. U prvoj je glavom prebacio gol Pescare, dok je tri minute kasnije njegov udarac s 20 metara obranio vratar gostiju.

Mladi 21-godišnji veznjak stigao je na San Siro tijekom ljeta na jednogodišnju posudbu i Chelseaja, a danas mu je trener Vincenzo Montella napokon ukazao povjerenje. 

Empoli, koji se nalazi u zoni ispadanja, iznenadio je drugoplasiranu Romu, izvukavši remi 0:0, iako su gosti iz Rima dominirali i uputili 23 udarca prema golu.

Korak sa Romom i Milanom zadržao je Vargićev Lazio. Rimljani su pobijedili Sassuolo s 2:1 golovima Senada Lulića u 50. i Cire Immobilea u 55. minuti, a bivši vratar Rijeke Ivan Vargić, po običaju, bio je na klupi za pričuve.

Genoa, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, izgubila je u gostima od Atalante 0:3, dok je posljednjeplasirani Crotone upisao prvu pobjedu u prvenstvu, svladavši Chievo s 2:0. Strijelci su bili Marcello Trotta u 47. iz penala te Diego Falcinelli u 92. minuti.

Večeras od 20:45 sati Sampdorija dočekuje Inter.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.