Paragvaj u problemima: Prvi napadač Cardozo upitan za SP



PEDRO ALDAVE, agent paragvajskog reprezentativca Oscara Cardoza (27), otkrio je da bi njegov klijent mogao propustiti nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi zbog ozljede gležnja.

"Bit će mu teško igrati jer se u posljednjim utakmicama za Benficu u sezoni jako iscrpio, a igrao je iako nije bio 100% spreman. Napravio je veliku žrtvu, ali i dalje nije potpuno spreman", rekao je Aldave o igraču kojeg je paragvajski izbornik Gerardo Martino uvrstio na konačan popis od 23 putnika za Mundijal u Južnoafričkoj Republici.

Cardozo je prošle sezone bio prvi strijelac portugalskog prvenstva s 26 postignutih golova u 29 utakmica, te je predvodio Benficu do naslova prvaka. Ukupno je postigao 36 pogodaka u 42 utakmice u svim natjecanjima.

"Nisam iznenađen što ga portugalski izbornik ne koristi u posljednjim prijateljskim utakmicama jer je Svjetsko prvenstvo udaljeno tek nekoliko dana, a on nije potpuno oporavljen. Štoviše, logično je u ovom trenutku da ga Martino ne koristi jer ima na raspolaganju i zdravih napadača", dodao je Cardozov agent.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.