PANAMA - TUNIS OD 20 SATI Utakmica za prestiž

Foto: Index

OD 20 sati u Saransku snage će u posljednjem kolu skupine G (u kojoj se nalaze još i Engleska, te Belgija) odmjeriti Panama i Tunis. Obje ekipe su bez boda i mogućnosti da se plasiraju u osminu finala.

Rezultati by SofaScore

Panama je na startu turnira morala na noge jednom od favorita - Belgija je slavila s laganih 3:0. Ipak, u idućem kolu Panama je živjela noćnu moru. Englezi su nakon 45 minuta igre vodili s visokih 5:0, ali je srednjoamerička momčad ipak zaustavila potop i upisala poraz od 6:1, uz gol Baloya koji je razdragao naciju. 

 

Tunis je u prvom kolu namučio Englesku i držao 1:1 sve do sudačke nadoknade kada ih je Kane pokopao s drugim golom na utakmici. U drugom susretu, Belgija im je održala školu nogometa, ali su Tunižani ipak upisali koliko-toliko častan poraz 2:5 uz golove Bronna i Khazrija čime su se u gol-razlici stavili ispred Paname.

Trener Tunižana Nabil Maaloul kaže kako se još uvijek nisu oporavili: "Sasvim sigurno će ovo biti teška utakmica za nas jer su igrači i dalje potišteni. Pokušao sam dignuti moral ekipi, ali to nije lako, nekolicina njih je jako teško prihvatila težak poraz od Belgije. Nadali smo se boljem rezultatu.". Tunižane posebno brine činjenica da su zbog ozljeda ostali na samo jednom golmanu, te se nadaju da će im FIFA dozvoliti da nastupi i igrač koji nije predviđen u spisu od 22 imena. 

Njegov suparnik Hernan Dario Gomez želi napustiti Rusiju s pozitivnom rezultatom: "Ne očekujemo tako intenzivnu utakmicu kao protiv europskih suparnika. Ali, opet smo autsajderi a cilj nam je odnijeti barem jedan bod u Panamu. Ako bismo pobijedili, to bi bila nevjerojatna sreća za cijelu naciju, i moramo biti hrabri sanjati taj san."

Očekivane postave:

Panama (4-5-1): Penedo; Machado, Baloy, Torres, Davis; Barcenas, Avila, Gomez, Godoy, Rodriguez; Tejada

Tunis (4-3-3):  Ben Mustapha; Nagguez, Benalouane, Meriah, Maaloul; Khaoui, Skhiri, Sassi; Ben Youssef, Khazri, Sliti

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko prvenstvo u Rusiji, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag SP 2018

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.