derbi na poljudu

Pakleni derbi na tribinama: Pogledajte koreografiju Torcide, slavlje i suze

Foto: Index

NAJVEĆI derbi hrvatskog nogometa večeras se igrao u Splitu. Hajduk i Dinamo igrali utakmicu 25. kola HNL-a. Premda je Dinamo uoči utakmice bio čak 14 bodova ispred Hajduka, derbi je uvijek derbi i stadion Poljud je bio rasprodan do posljednjeg mjesta.

Gosti su na kraju slavili 2:0 golovima Kadziora i Ademija.

Navijači su se nekoliko sati prije utakmice zagrijavali po splitskim kafićima za derbi, a Indexova reporterka je cijeli dan uživo pratila atmosferu iz Splita.

OVAKO SMO PRATILI DERBI S POLJUDA:

20:30 Igrala se 69. minuta kad je Torcida novom bakljadom zatrpala teren i sudac je privremeno prekinuo utakmicu. 22 463 tisuće gledatelja je večeras na Poljudu. 1118 na dječjoj tribini. Spiker moli navijače da ne koriste pirotehniku i zbog vatrogasaca na tartan stazi i njihove sigurnosti.

20:45 Nakon drugog gola Ademija igrači Dinama su došli do dijela stadiona gdje su BBI-i i s njima su proslavili pogodak, a u tim trenucima neki navijači Hajduka počeli su napuštati Poljud.

20:00 Pogledajte atmosferu na poluvremenu

19:40 Koncem prvog dijela Torcida je izvjesila transparent na kojem je pisalo: ''Najjača nogometna struka - Hajdukovi navijači na tipkovnicama i novinari crvi. Miševi odjebite.''

Torcida je tako nastavila s vrijeđanjem novinara koje im se uporno tolerira te im pojedinci sa stadiona i plješću. 

19:30 Boysi koji su sad stigli na svoju tribinu skandiraju ''Tovarske pičke i uboj tovara, a Torcida im odgovara s ''Mrzim Dinamo, srpsko ime to''. Boysi i dalje ulaze na stadion.

19:15 U 15. minuti Torcida je bacila baklje na teren, a navijči Hajduka skandiraju ''Mrzim Dinamo, srpsko ime to'', a onda i drugi na kojem piše ''ST-KL nikom slični, najjači. Radikalne glave, doživotni navijači. 03/03/2010. - 03/03/2020''.

18:55 Pogledajte atmosferu pet minuta prije početka derbija 

18:45 ''Od osnutka doktori tehnike i fantomi pirotehnike'', stoji na Torcidinom velikom transparentu na Sjeveru

18:40 Tu je i izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan sa svojim pomoćnikom Mihaelom Mikićem.

18:25 Na tribina je izbornik Zlatko Dalić, a na Poljud je došlo i puno skauta koji će bilježiti što se događa na travnjaku

18:20 Torcida priprema veličanstvenu koreografiju, a svoje je članove pozvala da na stadion dođu ranije zbog pripreme.

18:15 Igrači Dinama su izašli na zagrijavanje, a poljudske tribine su ih dočekale zvižducima.

div class="onnetwork-player-holder">

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.