Ovo su golovi koji su šokirali Hrvatsku

Foto: Profimedia

HRVATSKA reprezentacija poražena je u utakmici kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo u Cardiffu od Walesa. Nakon prvog poluvremena koje je završilo bez pogodaka, domaća reprezentacija je s brza dva gola na startu nastavka igre stigla do prednosti koju je tek uspio smanjiti Mario Pašalić. Završilo je 2:1.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE WILSONA, A OVDJE PAŠALIĆEV POGODAK

Na najgori mogući način otvorila je hrvatska reprezentacija drugo poluvrijeme i već nakon dvije minute poslije odmora i instrukcija izbornika Zlatka Dalića pala u rezultatski zaostatak. Igrala se 47. minuta kad je Harry Wilson dočekao loptu koja se odbila od Marcela Brozovića.

Šok na početku drugog dijela

Uz njega je bio Domagoj Vida, kojeg je Wilson prvo pretrčao, a onda i majstorski prebacio Dominika Livakovića za gol. Bila je to brza akcija domaće momčadi, u samo nekoliko sekundi od ispucavanja golmana Dannyja Warda do erupcije oduševljenja tribina punih domaćih navijača. 

Vrlo brzo stigao je i drugi gol Velšana, a ponovno je za Livakovića koban bio Wilson. Daniel James, koji je tek ušao u igru, ubacio je s lijeve strane nakon što je Vida ondje poslao loptu glavom kako bi otklonio opasnost pred golom. Na ubacivanje koje je uslijedilo Wilson je utrčao i postavio se ispred Vide i glavom zabio za 2:0. Na konačnih 1:2 smanjio je Pašalić u 75. minuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.