LIGE PETICE

Ova scena razbjesnila je navijače Manchester Uniteda

Screenshot

TEŽAK poraz doživio je Manchester United kod Wolverhamptona, koji mu je drugi put u posljednja tri tjedna zadao bolan udarac. 

Prvo ga je s 2:1 na svom terenu izbacio u četvrtfinalu FA kupa, a zatim ga na istom mjestu i istim rezultatom porazio i u Premier League.

United, koji je pod novim trenerom Solskjaerom krenuo preporođeno, tako je kod iznenađenja sezone prvo ostao bez prilike da osvoji jedan od dva trofeja (u lovu na Premiership ionako nema šanse), a zatim i ispao iz zone Lige prvaka.

Tu četiri kluba (Arsenal, Tottenham, United, Chelsea) stiješnjena u samo tri boda vode ogorčenu bitku za dva mjesta koja sljedeće sezone vode u LP pa je Manchester Unitedu ovaj poraz posebno bolan jer sve utakmice do kraja prvenstva su mu "finala", posebno nakon gubitka bodova na Molineuxu.

United je vodio 1:0, ali je u drugom poluvremenu Youngovim isključenjem prvo ostao s igračem manje, a zatim je Smallingovim pao u minus.

Teška situacija na terenu nije smetala Unitedovim rezervama da se za to vrijeme zabavljaju na klupi.

Duboko u sudačkoj nadoknadi, dok je United očajnički pokušavao nadoknaditi kadrovski i rezultatski deficit, a Solskjaer uz aut-crtu stajao ljutit i zabrinut, kamera je iza njegovih leđa ulovila Sergija Romera i Marcosa Roja kako se zabavljaju i smiju. 

Naravno, navijači Uniteda vidjeli su ovo i ogorčeno reagirali na društvenim mrežama. 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.