serie a

Ostaje li Icardi u Interu? Klub mu je oduzeo kapetansku vrpcu

Foto: Getty Images

INTER je Mauru Icardiju (25) oduzeo kapetansku vrpcu i dodijelio je Samiru Handanoviču.

S etiketom prijelomne vijesti, talijanski mediji pišu kako je Inter službeno priopćio kako Mauro Icardi više nije vlasnik kapetanske trake koju je 2016. godine naslijedio nakon umirovljenja Javiera Zanettija.

"Novi kapetan momčadi je Samir Handanovič", šturo je, bez obrazloženja, priopćio talijanski klub na službenom Twitter profilu.

Na večerašnjoj tiskovnoj konferenciji, uoči sutrašnjeg prvog ogleda šesnaestine finala Europa lige s Rapid Wienom, očekuje se da Interov trener Luciano Spalletti progovori o Icardijevu statusu.

Gazzetta dello Sport tvrdi kako je odluka o Icardijevu odrješenju donesena nakon svađe tijekom pregovora oko produljenja aktualnog ugovora važećeg do 2021. godine.

Calciomercato pak napominje kako je Interov glavni izvršni direktor Giuseppe Marotta u utorak sazvao sastanak sa šefom stručnog stožera Lucianom Spallettijem kako bi raspravili o odluci klupske uprave.

Krajem siječnja s Apeninskog poluotoka pristizale su vijesti kako je Mauro Icardi, nakon žučnih pregovora koji su uključivali ultimatume i tenzije koje je stvarala Icardijeva žena i zastupnica Wanda Nara, pristao na produljenje financijski poboljšanog ugovora prema kojem bi godišnje, umjesto dosadašnjih četiri i pol, zarađivao sedam milijuna eura.

S obzirom na vjerojatno narušene odnose tijekom pregovora, koji su naočigled rezultirali otimanjem kapetanske trake, Icardijeva budućnost u Interu i više je nego upitna.

Samir Handanovič već je tijekom tekuće sezone obnašao ulogu dokapetana. U Inter je pristigao 2012. godine nakon što ga je Udinese prodao za 15 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.