Osijek predstavio trećeg najskupljeg igrača u povijesti

Foto: Profimedia

JOVAN MANEV (22) je novi igrač Osijeka. Makedonski stoper stigao je iz turskog Adanaspora, od kojeg je Osijek ispao u trećem pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Manev je na posudbi do kraja sezone, a prema posljednjim informacijama trebao bi potpisati trogodišnji ugovor uz odštetu od ukupno milijun i pol eura na kraju sezone. Osijek ga je predstavio videom na društvenim mrežama.

Do ovog ljeta igrao je za Bregalnicu iz Štipa, a početkom srpnja postao je igrač turskog kluba. Za njegov je transfer bilo presudno to što se Osijek bori za sam vrh ljestvice SuperSport HNL-a te Manev želi biti prva opcija u Tomasovoj momčadi. U Adani se nije nametnuo, igrao je u samo tri utakmice, dok ih je šest presjedio na klupi.

Treći najveći ulazni transfer Osijeka

Bit će to treći najveći ulazni transfer u povijesti Osijeka. Na prvom mjestu je kupnja centarfora Ramona Miereza, kojeg je klub platio dva i pol milijuna eura. Na drugom mjestu je dolazak Kristijana Lovrića iz Gorice, koji je koštao 2.25 milijuna eura. Manev je dosad bio s reprezentacijom Makedonije, koja je igrala kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Italije i Malte.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.