Oprez: Na Maksimiru kod naplatnih kućica velike kolone i skliski kolnik!

KIŠA koja cijelo jutro pada u Zagrebu nije obeshrabrila na stotine navijača Dinama koji su od ranog jutra čekali da se otvore blagajne pored Maksimira kako bi došli do nevjerojatno jeftinih ulaznica za uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Helsinkija.

Podsjećamo, Dinamo je za prvu utakmicu prethodnog pretkola protiv azarbajdžanskog Neftchija, navijače odlučio privući cijenama karata od 1 i 10 kuna. Nakon što je akcija "Europski Dinamo za kunu" rezultirala ispunjenim Maksimirom nakon dugog razdoblja sablasno pustih tribina, u klubu su se odlučili za reprizu protiv sljedećeg europskog suparnika.

Budući da Dinamo iz prve utakmice nosi odličan rezultat (gostujuća pobjeda 2:1) i na karte koje se praktično dijele, ne čudi interes navijača za odlazak na utakmicu koja se igra u srijedu. Fotografije pokazuju da su navijači, odjeveni u duge rukave i pod kišobranima strpljivo čekali kod Dinamovog kioska. Međutim, i oni koji nisu imali zaštitu od padalina, nisu se dali iz reda.

Dinamo očekivanom eliminacijom finskog prvaka ulazi u zadnje pretkolo (play-off) Lige prvaka, ali time osigurava i primamljivu utješnu nagradu - već sada je osigurao najmanje skupinu Europa lige.

Navijače ipak upozoravamo da se za sljedeća pretkola ne nadaju ovakvoj bagatelizaciji ulaznica za LP, jer kako je pojasnio gazda Mamić, ovo su bili pokloni navijačima, a nakon toga je red i da klub nešto zaradi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.