TRANSFERI

Olić: Što Mandžukić radi u Kataru? Je li Mario u mirovini?

Foto: EPA/Getty Images

MARIO MANDŽUKIĆ već se neko vrijeme povezuje s mogućim nogometnim povratkom u Europu, a najviše se spominje potencijalni transfer u Tursku. Želi ga Galatasaray koji vodi Fatih Terim.

Galatasaray zbog koronavirusa trpi financijske gubitke i zbog toga je klub, kao i mnogi drugi klubovi diljem Europe, tražio od igrača da pristanu na smanjenje plaće kako bi klub uštedio sredstva.

Problem smanjenja plaće

Većina igrača je pristala, a među onima koji nisu posebno se ističe ime Radamela Falcaa. Kolumbijac zarađuje sedam milijuna eura godišnje i najplaćeniji je igrač kluba, ali nije htio pristati na smanjenje plaće, već će radije napustiti klub.

Upravo iz toga rodio se interes Galatasaraya za Mandžukića koji bi trebao doći kao zamjena za El Tigrea. Turskom velikanu su menadžeri nudili Diega Costu i Marija Balotellija, ali čini se da će konačnu riječ imati Fatih Terim koji obožava Mandžukića.

Olić: Mislim da je Galata dobar izbor

Mandžukićev menadžer Ivan Cvjetković dao je izjavu za Fotomac u kojoj je komentirao priču o kojoj turski mediji tjednima neumorno pišu.

"Sve što se piše samo su spekulacije, nitko me još nije kontaktirao", poručio je Turcima hrvatski menadžer, a priču oko Mandžukića i Turske za Fotomac je komentirao i Ivica Olić.

"Što Mario radi u Kataru? Katar je odlazak u mirovinu. Je li Mario u mirovini? U redu, možda osvoji tamo koji trofej, ali gdje je tu uzbuđenje u igri? Ne bi pogriješio kad bi razmislio o momčadi kao što je Galatasaray, to je strastvena nogometna sredina", rekao je Olić.

Naslovnica Fotomaca

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.