OLIĆ POMOĆNIK DALIĆU "Pristao sam u prvom telefonskom pozivu"

Foto: Hina

IZBORNIK Dalić danas je objavio konačan popis igrača koji bi preko Grčke trebali odvesti Hrvatsku na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. S Dalićem je pred novinare stao i njegov novoizabrani pomoćnik, Ivica Olić. 

Dalić smatra da je od presudne važnosti imati u timu nekoga tko dobro poznaje igrače, pa je logičan izbor za pomoćnika bio bivši reprezentativac. 

Olić nije mogao sakriti zadovoljstvo te se raduje suradnji i ponovnom povratku u reprezentaciju, no ovog puta kao član stručnog tima.
 
"Velika mi je čast ponovno biti dio reprezentacije, ovoga puta u drugačijoj ulozi. Hvala izborniku na ukazanom povjerenju i učinit ću sve kako bih dao svoj doprinos plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Naravno da sam odmah pristao, u prvom telefonskom pozivu, i ako me izbornik želi ja ću pokušati pomoći".
 
Osim Olića, izbornik je izrazio želju za donedavnim kapetanom Hrvatske Darijom Srnom i Draženom Ladićem.
 

 
Ola je protivničku mrežu u 104 utakmice za Hrvatsku zatresao 20 puta. Nakon samo godinu dana provedenih u Dinamu odlazi u CSKA Moskvu s kojim osvaja tri prvenstva, dva Kupa, jedan Superkup i Kup UEFA. Hat-trickom uveo je Bayern u finale Lige prvaka nakon devet godina pokušavanja.
 
Igrao je još za HSV, Marsoniju, Wolfsburg i na kraju München 1890 u kojem je 2017. okončao igračku karijeru.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.