Olić: Manchester nema šanse odigramo li ovako u uzvratu

IVICA OLIĆ u svojoj je najboljoj utakmici za Bayern torpedirao Manchester United i donio Bavarcima veliku prednost uoči uzvrata na Old Traffordu. Isplatili su se trud i trka neumornog Olića koji je bio prvo ime susreta.

No, nije dobro počelo za Bayern. Nakon samo minutu igre, Nani je ubacio iz slobodnjaka, a Demichelis se skliznuo, pao i ostavio Rooneyja nečuvanog. Izjednačio je Ribery u 78. minuti iz slobodnjaka. Francuz je tukao, Gomez i Olić su smetali živom zidu, a lopta je pogodila Rooneyja i završila u mreži. U posljednjoj minuti susreta Ola je zabio za 2:1 i veliko slavlje Nijemaca.

"Primili smo glupi gol u prvoj minuti, no nakon njega smo se trudili cijelu utakmicu. Mislim da smo bili puno bolja momčad u drugom dijelu, a pobjeda je uvijek bolja nego remi", rekao je Olić.

Cijela je Bavarska živjela za utakmicu s Manchesterom.

"Navijanje i atmosfera su bili fenomenalni. Obično ne čujem navijače kad igram, ali večeras sam ih čuo cijelu utakmicu. U uzvratu moramo odigrati ovako ili još malo bolje i ući ćemo u polufinale."

Gomez: Nikad nisam igrao u ovakvoj atmosferi

Mario Gomez, koji je ušao u drugom dijelu umjesto Muellera, ima velike zasluge za gol. Povukao je loptu i zabio se u obranu Uniteda nakon čega je loptu prihvatio Olić i donio Bayernu veliku pobjedu.

"Jako smo željeli ovu pobjedu. Osim na početku kad smo nesretno primili gol, bili smo bolji i imali više prilika. Publika je bila sjajna i dala nam dodatni vjetar u leđa. Još nikad nisam igrao u ovakovoj atmosferi, kao ni neki moji suigrači. Jako smo sretni i nadamo se da ćemo ovako nastaviti. Kontrolirali smo utakmicu i stvarali šanse. U uzvratu nam je dovoljan remi pa mislim da imamo veće šanse za prolazak", rekao je najskuplji napadač Bayerna.

Van Buyten: Manchester je još uvijek favorit

Daniel van Buyten smatra da je Manchester još uvijek bliže odlasku u polufinale.

"Ovo je jako važna pobjeda. Utakmicu smo otvorili loše, ali smo uspjeli preokrenuti. Kad smo izjednačili, dodali smo još gasa, a kao svaka njemačka momčad borili smo se do samog kraja što se pokazalo izuzetno važnim. Ipak, Manchester je još uvijek favorit, a pred nama je najveći izazov u sezoni", rekao je Van Buyten.

Osim poraza, Engleze brine i ozljeda prvog napadača Waynea Rooneya. Strijelac za United je na kraju utakmice ozlijedio desni zglob i šepajući napustio teren.

"Još je rano za bilo što reći, više o ozljedi ćemo znati sutra nakon pregleda. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Rooneyjev nastup protiv Chelseaja u subotu bi mogao biti upitan, ali još nije sigurno", rekao je Alex Ferguson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.