NBA LIGA

Odigrao utakmicu života i posvetio je Kobeu Bryantu

Foto: EPA

MILWAUKEE BUCKSI sinoć su protiv slabašnih Washington Wizardsa igrali bez MVP-ja Giannisa Antetokounmpa, koji sanira lakšu ozljedu ramena, ali to ih nije spriječilo da uvjerljivo pobijede 151:131.

Protiv najlošije obrane lige Bucksi su u prvom poluvremenu postavili klupski rekord s 88 poena i došli do devete uzastopne pobjede. Predvodio ih je Khris Middleton s rekordom karijere od 51 poena, a partiju života posvetio je Kobeu Bryantu.

"Kobe mi je uz Jordana bio jedan od omiljenih igrača dok sam odrastao. Puno sam uzeo iz njegove igre. Svi govore o 'Mamba mentalityju'. Izaći na teren i pružiti ovakvu partiju, definitivno mogu posvetiti ovu utakmicu njemu i zahvaliti mu na svemu što je učinio za košarku", rekao je Middleton, čiji je dosadašnji osobni rekord bio 43 koša.

Bucksi i Wizardsi pridružili su se ostalim momčadima koje su preminulom Bryantu odale počast tako što su jedni pustili da isteče napad od 24 sekunde, a drugi prekršili pravilo od osam sekundi za prijenos lopte na protivničku polovicu, u skladu s brojevima 8 i 24 koje je Kobe nosio po 10 godina u Lakersima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.