UFC

Objavljen datum borbe Miočića i Ngannoua. Poznat je i sljedeći izazivač

Gregory Payan"Gulliver Image

ARIEL Helwani, novinar ESPN-a i jedan od najupućenijih ljudi kada je u pitanju UFC, na Twitteru je objavio neslužbeni datum borbe između Stipe Miočića i Kamerunca Francisa Ngannoua.

Američki borac s hrvatskim podrijetlom bi u obranu naslova u teškoj kategoriji trebao krenuti 27. ožujka. Taj događaj bi trebao biti drugi PPV u ožujku, a osim Miočića i Ngannoua, u oktogon bi trebali Alexander Volkanovski i Brian Ortega. Potonji je izazivač u pero kategoriji.

Poznat je i sljedeći protivnik pobjednika u borbi između Miočića i Ngannoua

Miočić je nakon trilogije borbi protiv Daniela Cormiera tražio odmor, a Ngannou je cijelo to vrijeme isticao kako su se u posljednje dvije godine samo dva čovjeka borila za teškašku titulu.

Podsjetimo, u prvom meču Miočića i Ngannoua u siječnju 2018. slavio je Miočić te protivniku nanio prvi poraz u karijeri. Kamerunac se tada nije pokazao najvještijim u klinču i parteru.

Iako još nije službeno potvrđeno, pobjednik borbe bi za sljedećeg protivnika trebao imati bivšeg svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji Jona Jonesa koji je napustio svoju titulu. Nedavno je objavio kako trenutno ima čak 113 kilograma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.