Esport

Novo pojačanje Liverpoola najbolji igrač FIFA-e na svijetu

Foto: ELEAGUE

DONOVAN "F2Tekkz" HUNT, najbolje rangiran igrač FIFA-e 19 na svijetu, predstavljat će Liverpool u prvom izdanju ePremier lige, esport inačici Premiershipa. 17-godišnjak iz Devona pobijedio je u doigravanju na Anfieldu u diviziji za Xbox One i na završnom turniru nosit će boje omiljenog kluba za koji navija od malih nogu.

>Pogledajte kako zabija najbolji igrač FIFA-e 19 na svijetu

Samo dan nakon što je u Atlanti u saveznoj državi Georgiji osvojio ELEAGUE FUT Champions Cup, F2Tekkz je otputovao na Anfield i osvojio priliku da predstavlja Liverpool na velikoj završnici prvog izdanja ePremier lige.

Foto: ELEAGUE

Mladić koji se profesionalno natječe tek nešto više od godinu dana nije navikao na duge letove i posljedice koje s njima dolaze, a jet-leg je prvi put osjetio upravo prošli tjedan nakon dolaska u SAD. Međutim, ništa od toga nije utjecalo na njegovu igru pa je osvojio oba turnira.

Sjajni Englez nastavio je tako nevjerojatnu formu i glavni je favorit praktički na svakom FIFA 19 natjecanju na kojem se pojavi. Kao veliki navijač Liverpoola, što je naslijedio od svog oca, ostvario mu se san što će dobiti priliku igrati za omiljeni klub.

Foto: ELEAGUE

U igri već koristi grb i dresove Liverpoola, a sada će dobiti priliku i zaigrati u jednom od njih te možda prekinuti post Liverpoola, koji ne zna za titulu posljednjih sedam godina. Za to će imati priliku 28. i 29. ožujka, kada se u Londonu održava finale ePremier lige. Tko će mu biti protivnici te tko će predstavljati druge engleske klubove možete provjeriti na službenoj stranici.

Podsjetimo, F2Tekkz je ove sezone osvojio četiri velika FIFA 19 turnira, a na svakom na kojem je nastupao ušao je barem među najbolja četiri. Trenutno je najbolje rangiran FIFA 19 igrač na svijetu, s više od 7500 bodova, a drugoplasiranom u svojoj diviziji, aktualnom svjetskom prvaku, bježi čak za 4500 bodova.

Screenshot. fifa.gg

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.