Novi težak poraz Cedevite u Eurokupu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

KOŠARKAŠI Cedevite izgubili su i četvrtu utakmicu u Top 16 fazi Eurokupa. U Domu sportova uvjerljivo ju je svladao ruski Uniks 100:83.

Gosti su dominirali od početka, pa iako se Cedevita u četvrtoj četvrtini primaknula na sedam poena zaostatka, ipak je doživjela još jedan težak poraz, u skladu s prosjekom od 18 razlike, kojim gubi u ovoj fazi natjecanja.

Momčad Slavena Rimca igrala je bez Karla Žganeca i Marka Banića, a njen najbolji strijelac bio je Elgin Cook s 18 koševa. Toni Katić zabio je 12, Edo Murić 11, a goste je predvodio Jevgenij Kolesnikov s 20 poena.

"Nije bio dobar početak. Što zbog umora, a što zbog toga što je ekipa bila mentalno prazna. Nismo imali agresivnost, prije svega u obrani. Znali smo da će se oni, ako pogode dva-tri šuta, razigrati. Imali su šutersku večer. Mi smo u drugom poluvremenu odigrali bolje nego u prvom, no to je ekipa koja je neki drugi nivo", rekao je Slaven Rimac nakon poraza, kojim je Cedevita ostala i bez teoretskih šansi za plasman u četvrtfinale Eurokupa.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.