SLAVNI SERIJAL VRAĆA SE KORIJENIMA - CALL OF DUTY WWII Hoće li ispuniti očekivanja?

Screenshot: YouTube  

Call of Duty serijal jedan je od najpopularnijih na svijetu. Radnja prvih triju nastavka serijala bila je smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata, potom se peti nastavak vratio toj tematici. Međutim, od te davne 2008. serijal Call of Duty udaljio se od tematike koja ga je proslavila. Iako su Modern Warfare i Black Ops na tržištu prošli odlično, Call of Duty vraća se svojim počecima, a to potvrđuje i naslov igre, Call of Duty: WWII. Barem je to namjera izdavača.  

 
Nedavno se na internetu pojavio prvi trailer za Call of Duty: WWII, što je opet započelo raspravu o ovom legendarnom serijalu. Igru razvijaju Sledgehammer Games i Raven Software, a s izdavačem Activisionom novim naslovom pokušat će igračima vratiti stari Call of Duty osjećaj. Interes za igrom je ogroman, ali obično je tako kada je riječ o naslovima Call of Duty. Dok se starije generacije s nostalgijom prisjećaju originala i legendarne "dvojke", nove generacije gejmera odrastale su na Modern Warfare i Black Ops naslovima. Tako je jedan serijal u svojem vijeku prošao štošta. Počevši s Drugim svjetskim ratom i popularnim PC esport naslovima, pogotovo na ovim prostorima pa sve do modernog ratovanja i esporta na konzolama u SAD-u i turnira vrijednih nekoliko stotina tisuća dolara. 
 
Call of Duty: WWII izlazi 3. studenog ove godine, cijena za PC trebala bi iznositi 499 kn, a za konzole 549 kn. Igra obećava odličnu kampanju smještenu u vrijeme Drugog svjetskog rata te modove za više igrača (Co-op, Multiplayer). Dok pojedine scene iz trailera uvelike podsjećaju na prva dva nastavka serijala, mi ipak ostajemo skeptični. Većina onih koji žale za dobrim starim CoD-om već su uperili svoje poglede u Battalion 1944 koji bi, pogađate, trebao popuniti prazninu koju je ostavio Call of Duty. Iako Battalion 1944 iza sebe nema takvu mašineriju kao Call of Duty: WWII, mogao bi mu ukrasti barem dio kolača. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.