MEĐUNARODNI Nogomet

Nova teška ozljeda Neymara u prijateljskoj utakmici Brazila i Nigerije

Foto: EPA

BRAZIL je odigrao i drugu prijateljsku utakmicu u posljednjih nekoliko dana i ponovno je remizirao.

Nakon što su prije tri dana remizirali sa Senegalom 1:1, istim rezultatom brazilska reprezentacija danas je odigrala prijateljski susret i protiv Nigerije.

Loša vijest za izbornika Titea, ali i trenera PSG-a je nova ozljeda Neymara. Brazilac je morao napustiti travnjak u 12. minuti utakmice, a učinio je to šepajući i uz bolnu grimasu na licu. Umjesto njega u igru je ušao Philippe Coutinho.

Brazilski mediji pišu da bi Neymar mogao biti odsutan nekoliko tjedana zbog istegnuća zadnje lože, ali službena potvrda još se čeka.

Podsjetimo, Brazilac je dugo bio van pogona zbog rupture ligamenata skočnog zgloba kad je propustio tri mjeseca nogometa. Otkako se početkom rujna vratio, u PSG-u pruža odlične partije i već je postigao četiri pogotka.

Brazil je bio bolji na terenu, ali je Nigerija povela golom Joea Ariba u 35. minuti te se tim rezultatom otišlo i na odmor. No već početkom drugog dijela Casemiro je pospremio odbijanac u mrežu protivnika u 48. minuti i postavio konačan rezultat.

Još jedan detalj s ove utakmice ostat će upamćen, a to je teška ozljeda nigerijskog čuvara mreže. Uzoho je sjajno branio sve do 63. minute kad je nezgodno doskočio i ozlijedio koljeno. Liječnička služba odmah je intervenirala, a s terena su ga iznijeli na nosilima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.