Nogomet, HNL

Norvežani o igraču Hajduka: Spakirao se i bio na putu da nam se pridruži

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

ALEXANDER KAČANKILIĆ odbio je transfer u norveški Rosenborg uoči isteka tamošnjeg prijelaznog roka i odlučio ostati na Poljudu. Sportski direktor Norvežana Mikael Dorsin je za TV kanal VGTV prokomentirao transfer aktualnosti, između ostalog i propali angažman Hajdukovog igrača:

“Dogovorili smo se. On je spakirao stvari i bio je na putu da nam se pridruži, ali se klub onda u posljednji trenutak predomislio te odustao od potpisa ugovora o transferu. Takve stvari se događaju u nogometu, ali bili smo jako blizu realizaciji posla. Riječ je o jako dobrom igraču, za kojeg mislim da bi se odlično uklopio ovdje. Ima i jako puno iskustva. Sad igra za dobru momčad, ali konkurencija u Hajduku je snažna. Imali smo priliku i igrač je želio doći…”

Izvori bliski Hajduku govore kako je ipak sam igrač odlučio ostati. Šveđanin je nedavno ušao u drugu godinu boravka u Splitu. Stigao je u prošlogodišnjem zimskom prijelaznom roku iz Hammarbyja. Ove sezone mučile su ga ozljede i od dolaska Valdasa Dambrauskasa uglavnom se nalazio u poziciji često ozlijeđenog rotacijskog igrača. 

U nedavnoj prijateljskoj utakmici protiv Radomlja djelovao je potpuno oporavljeno i kao najbolji pojedinac na terenu pa je nakon odluke o ostanku izvjesno da će litvanski trener na njega računati u samom finišu sezone.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.