SP u rukometu

Norveška rukometna zvijezda napravila veliki transfer. Bit će konkurencija Stepančiću

Foto: EPA

PREMA pisanju specijaliziranog rukometnog portala Handball Planeta, norveški reprezentativac Kent Robin Tonnesen na ljeto prelazi iz Veszprema u PICK Szeged.

Tonnesen je u ovom trenutku na Svjetskom prvenstvu u Egiptu gdje Norveška danas igra utakmicu drugog kola protiv Švicarske.

U Veszpremu su ispred Tonnesena Maqueda i Egipćanin Yahia

On je protekle četiri sezone proveo u Veszpremu, ali su one na njegovu žalost bile prožete ozljedama i lošom formom. Ove sezone su ispred njega španjolski reprezentativac Jorge Maqueda i mladi Egipćanin Yahia Omar te za Tonnesena u Veszpremu više nema mjesta.

U inozemnoj karijeri je prije Veszprema igrao za njemačke klubove Wetzlar i Füchse Berlin, dok je u Švedskoj bio član Sävehofa.

Tonnesen će u PICK Szegedu zamijeniti Čeha Kašpareka

On će u PICK Szegedu kod španjolskog trenera Juana Carlosa Pastora zamijeniti češkog desnog vanjskog Stanislava Kašpareka, a konkurencija na poziciji će mu biti hrvatski reprezentativac Luka Stepančić.

Podsjetimo, Stepančića nema na SP-u u Egiptu jer se još uvijek oporavlja od operacije gležnja iz rujna. Hrvatska je bez njega jučer remizirala u prvom kolu SP-a protiv Japana rezultatom 29:29, a u drugom kolu sutra igra protiv Angole u 18 sati.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.