Niželigaški nogomet

Nogometaš u Gračacu nokautirao suca, na travnjak stigla policija

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

UTAKMICA NK Velebita iz Gračaca i NK Vrčeva iz Glavice u drugoj ŽNL Zadar prekinuta je u 73. minuti nakon što je igrač gostiju nokautirao suca udarcem šakom u glavu.

Bruno Števanja, nogometaš Vrčeva, dobio je crveni karton nakon jednog prekršaja. Prigovarao je sucu, ali sudac nije htio promijeniti odluku. Tada je Števanja doživio pomračenje uma i nokautirao suca. Vrčevo je suspendiralo Števanju i bit će izvan momčadi do daljnjega, a prijeti mu i kaznena prijava jer je na travnjak izašla i policija, javlja Zadarski.hr.

"Nakon što je glavni sudac Slaven Čirjak dodijelio Bruni Števanji crveni karton, ovaj se zaletio prema njemu i udario ga šakom iznad desnog oka. Sudac se od udarca srušio na pod. Nakon ukazane medicinske pomoći u 72. minuti odsvirao je prekid utakmice. Nije bio sposoban nastaviti utakmicu. 

Nakon prekida utakmice na igralište je stigla ophodnja MUP-a, da bi obavila razgovor sa sucem i igračem koji je udario suca. Kapetan ekipe gostiju - predstavnik kluba izjavio je da potražuje da se dostavi snimka utakmice njima u klub na uvid kako bi razmotrili eventualnu žalbu na suđenje. U veoma rastrganoj i nervoznoj utakmici zbog opisanog događaja nastupio je prekid u 72. minuti", napisao je delegat. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.