NOGOMETAŠ IZVRŠIO SAMOUBOJSTVO "Igrači su u šoku i plaču..."

Foto: Getty Images / Guliver Image

VELIKA tragedija zadesila je turski klub Gaziantepspor. Češki branič František Rajtoral izvršio je samoubojstvo. Nesretni 31-godišnji mladić pronađen je mrtav u svome stanu, a njegova smrt šokirala je sve u klubu, ali i nogometne navijače diljem Europe..

"Nažalost, mogu potvrditi da je tužna vijest o samoubojstvu točna. Svi su bili zabrinuti kad se nije pojavio na treningu i ne možemo vjerovati da se ovo dogodilo. Bio je dobra osoba i nije se činilo da ima ikakvih velikih problema. Doista ne mogu naslutiti zašto je to učinio", rekao je predsjednik kluba Ibrahim Kizil.
Kratko je tragediju prokomentirao i trener Bülent Uygun koji je potvrdio kako suigrači ne mogu vjerovati što se dogodilo njihovu suigraču i prijatelju...
 
"Nismo to očekivali, svi su igrači u šoku i plaču... Rajtoral je bio fantastičan momak i pamtit ćemo ga takvog", zaključio je Uygun. 
Branič je karijeru započeo u Marila Pribramu, nakon čega je igrao za Banik Ostravu, Viktoriju Plzen, dok je 2014. bio na posudbi u njemačkom Hannoveru, a od 2016. postao je član Gaziantepspora. Od 2012. upisao je 14 nastupa za reprezentaciju Češke, bez postignutog gola. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.