Ništa od Dinama: Trener Birminghama želi Papca na St. Andrewsu



PREMA pisanju otočkih medija trener Birmingham Cityja Alex McLeish vrlo je zainteresiran za dovođenje braniča Glasgow Rangersa Saše Papca. McLeish je od 2001. - 2006. godine trenirao Rangers, a posljednjih pola godine svog mandata prije preuzimanja reprezentacije Škotske vodio je Sašu Papca koji je tog ljeta stigao iz bečke Austrije.

McLeish je upoznat s kvalitetama 31-godišnjeg bh braniča, a vrlo rado bi ga vidio na stadion St Andrew's sljedeće sezone, pogotovo ukoliko Plavi uspije sačuvati prvoligaški status. Papac je također interesantna kupovina jer mu na ljeto istječe ugovor pa bi u Birmingham mogao doći slobodnih papira.

Papac je u posljednje četiri godine skupio gotovo 200 nastupa u dresu Rangersa, a postigao je i sedam golova. Prema Transfermarktu vrijedi četiri i pol milijuna eura i jedan je od najskupljih braniča škotske lige. Osvojio je dva puta škotsko prvenstvo, a ima i dva Kupa i tri Liga Kupa.

Ova vijesti ipak umanjuju šanse zagrebačkog Dinama u dovođenju pouzdanog stopera Rangersa i BiH. Prisjetimo se, prije desetak dana Mamić je rekao kako bi Papca vrlo rado doveo na Maksimir kao uzdanicu za proboj u Ligu prvaka i da je spreman na pregovore ukoliko je ovaj zainteresiran za dolazak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.