Nijemac opisao prvi susret s Messijem: Došao je s odmora, tek obuo kopačke, a onda...

Foto: Profimedia

NJEMAČKI krilni napadač Julian Draxler (29) u podcastu Sportfunk opisao je svoj prvi susret s Lionelom Messijem (36). Draxler je član PSG-a od 2017. godine, dok je Messi u klubu proveo razdoblje od 2021. do 2023., a onda kao slobodan igrač otišao u Inter Miami. Argentinac, vjerojatno najbolji nogometaš u povijesti, na prvom treningu impresionirao je Draxlera.

"Kada je Messi došao na trening... U PSG-u smo uvijek imali momčad koja je igrala lijep nogomet. Čuvajući loptu pet na dva u krugu s Di Marijom, Mbappeom i Danijem Alvesom, pomisliš kako ne postoji viša razina. A onda su doveli Messija iz Barcelone, koji je prije toga bio osam tjedana na odmoru. Vjerojatno je prvi put obuo kopačke, a onda je pola sata bio u krugu i nije pogriješio", divio se Draxler.

Messi i Draxler igrali su zajedno u PSG-u

Messi je sedam puta osvojio Zlatnu loptu, priznanje za najboljeg igrača svijeta. S Argentinom je osvojio Svjetsko prvenstvo u Kataru i Copa Americu, dok je s Barcelonom došao do 35 trofeja i tome dodao tri s PSG-om. U aktualnoj sezoni za Miami je postigao 11 pogodaka u 11 nastupa.

Draxler je tijekom karijere nastupao za Schalke, Wolfsburg, PSG i Benficu, gdje je prošlu sezonu proveo na posudbi. S PSG-om je osvojio 12 trofeja, dva sa Schalkeom i jedan s Benficom. Ima 58 nastupa i sedam pogodaka za njemačku reprezentaciju, s kojom je osvojio Svjetsko prvenstvo 2014.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.