STrašna ozljeda andrea gomesa

"Ne možemo utješiti Sona, potresen je", "Gomes je već u bolnici"

Foto: Getty Images

ANDRE GOMES pretrpio je strašan lom noge u remiju Evertona i Tottenhama (1:1) u 11. kolu Premiershipa. 

Veznjak domaćeg sastava krenuo je u prodor na protivničkoj polovici terena, a onda je s leđa na njega startao Son Heung-min te ga gurnuo na svog suigrača Sergea Auriera.

Son je automatski isključen zbog ovog prekršaja, ali evidentno je da nije namjerno startao na Portugalca.

Marco Silva, trener Evertona:

"Andre Gomes je već u bolnici. Naše liječničko osoblje se pobrinulo za sve i uskoro ćemo imati novih informacija. Čekamo dok ne dobijemo jasnije stanje njegove ozljede. Ovo je težak trenutak za nas kao grupu ljudi, ali i momčad. Ovo je veće od nogometne utakmice. Sada nam je ovo najvažnije. Moramo se kao grupa držati zajedno."

Dele Alli, veznjak Tottenhama:

"Nisam htio gledati što se dogodilo Gomesu. Sve što mogu je poslati mu najbolje želje za što bržim oporavkom. Otišao sam u svlačionicu i Son je utučen, ne prestaje plakati, ne može podignuti glavu, ali nije ovo njegova krivnja. Ne želite da se ovo dogodi drugom profesionalcu."

Mauricio Pochettino, trener Tottenhama:

"Žao nam je, ovo je vrlo teška situacija. Nije imao sreće kako je pao na zemlju. Možemo mu samo poslati najljepše želje za što bržim oporavkom. Nogomet sad nije bitan, bitno je da je on dobro. Utučeni smo, potreseni. Bilo je jako, jako teško proživjeti ovo. Son je potresen, jako je zbunjen, bilo ga je teško zadržati mirnim. Nije namjerno ovo učinio. Bila je ovo jako, jako nesretna situacija."

Tu su i poruke podrške ozlijeđenom Gomesu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.