Napadač koji je vrijedio 10 milijuna eura ipak neće u Hajduk

Foto: EPA

ADRIAN Grbić, 27-godišnji austrijski napadač hrvatskih korijena, otišao je na posudbu iz Clermonta u švicarski Luzern. Podsjetimo, francuski mediji povezivali su ga s prelaskom u splitski Hajduk. Grbić je prije tri godine doveden iz Clermonta u Lorient za rekordnih 10 milijuna eura, ali njegova karijera u francuskom prvoligašu do sada je bila razočaranje.

Grbića se s Hajdukom povezivalo i prošlo ljeto

Ugledni francuski list L'Equipe prije dva mjeseca citirao je izjavu predsjednika Lorienta Loica Feryja, koji je rekao da je moguće da će Grbić na zimu otići na posudbu u španjolski Eibar ili splitski Hajduk. Time je potvrdio da kontakti između klubova postoje, a doznali smo da je prošlog ljeta Grbić zaista bio blizu prelaska u Hajduk.

Grbić je rođen u Beču, hrvatskog je porijekla, a nastupao je za sve uzraste austrijske reprezentacije. U kategorijama od U-16 do U-21 nastupio je 59 puta i postigao 17 pogodaka. Za seniorsku vrstu debitirao je s 24 godine, a u 2020. i 2021. godini skupio je 9 nastupa i zabio 4 gola. Posljednji put je pozvan u ožujku 2021. godine u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.