Nane kao trener Dnjipra: Ne odbacujem apriori tu mogućnost

UKRAJINSKI mediji sve češće prozivaju trenera Dnjipra Juandea Ramosa, a nisu rijetki ni tekstovi u kojima spominju njegove nasljednike.

Naime, Dnjipro je loše startao u sezonu, nakon 0:0 kod Volyna tek je na 9. mjestu s devet bodova iz sedam utakmica, dok se gotovo sigurno neće plasirati u Europa ligu nakon teškog poraza (3:0) u Londonu od Fulhama.

Među trenerima koji bi ga mogli naslijediti na klupi ovog kluba, između ostalih spominje se i ime hrvatskog izbornika Slavena Bilića, zatim čak i Zlatka Kranjčara te Louisa van Gaala i Luigija del Nerija, piše Dynamomania.com.

"Ukrajinski nogomet puno je napredovao posljednjih godina"


Da je Bilić ozbiljan kandidat govore i riječi koje je Bilić uputio Ukrajincima, gdje ističe kako voli tu zemlju te kako je počašćen interesom.

"Nikada nikakve mogućnosti ne valja izričito odbaciti. Volim Ukrajinu i poznajem puno ljudi, nogometaša i trenera koji su radili i još rade u toj zemlji. Ukrajinski nogomet puno je napredovao posljednjih godina, a tome sam i ja bio svjedok, kada sam kao izbornik Hrvatske vodio susrete protiv reprezentacije Ukrajine", rekao je Bilić za Dynamomaniju.

"Veliki europski treneri iskazali su želju za dolaskom u Ukrajinu, a i ja sigurno ne bi imao ništa protiv. Ponavljam, sjajna zemlja i sjajni ljudi", dodao je Bilić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.