REAL - SEVILLA 2:1

Monchi: Htio sam igrače povući s terena. Bijesan sam i jedva se suzdržavam

Foto: EPA

REAL MADRID danas je slavio protiv Seville s 2:1, a VAR je imao važnu ulogu u konačnom rezultatu. Dva gola Casemira donijela su povratak Reala na vrh prvenstvene ljestvice, a u Sevilli su bijesni na sudačke odluke.

Posebno ih boli poništen pogodak Luuka de Jonga u 31. minuti nakon što je VAR uočio da je jedan od njegovih suigrača nepropisnim postavljanjem skrivio faul u napadu.

"To je akcija koju je vidio cijeli svijet. Takvi potezi se događaju u igri. Mislim da je to bila ključna stvar i da je ta odluka da se poništi De Jongov pogodak promijenila tijek utakmice. Apsurdno je ocjenjivati i analizirati utakmicu od tog trenutka", kazao je direktor Seville Monchi.

VAR je čak pregledavao situaciju kada je De Jong postigao gol za 1:1 jer se sumnjalo da je u začetku akcije Munir koji je ležao na terenu igrao rukom.

"Da su taj gol poništili, povukao bih ekipu s terena i napustili bismo utakmicu. Htio sam to napraviti, bio sam spreman na takvo nešto. Ipak, unatoč porazu zadovoljan sam igrom ekipe, ali osjećam bijes zbog VAR-a i jedva se suzdržavam", priznao je bivši direktor Rome.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.