UFC

"Mogu ubiti Adesanyju u kavezu ako želim"

Foto: Getty Images / Guliver Images

ISRAEL ADESANYA sjajnim nokautom proteklog vikenda protiv Roberta Whittakera postao je novi svjetski prvak UFC-a u srednjoj kategoriji, a već nakon osvojenog pojasa najavio je koga bi htio vidjeti sljedećeg u oktogonu za protivnika.

Radi se o Paulu Costi, 28-godišnjem Brazilcu koji će prema svemu sudeći biti sljedeći prvi izazivač u srednjoj kategoriji. Adesanya ga je javno prozvao na presici nakon osvojene titule, a sada je dobio još žešći odgovor.

"Smatram da sam najopasniji borac u svojoj diviziji, u srednjoj diviziji. Kada stavim ruku na njegovo tijelo, na njegovu glavu, osjetit će to vrlo jasno. Mislim da bi mogao umrijeti u kavezu. I to ozbiljno. Želim ovu borbu svom svojom dušom. Skinut ću mu glavu s ramena u tom kavezu. Ne može se nositi sa mnom kada mu se jednom približim. Mogu ga ubiti, ako želim", rekao je u razgovoru za ESPN.

Ovo bi sigurno bila najintrigantnija borba u srednjoj kategoriji UFC-a jer se radi o dva neporažena borca. Adesanya ima 18 pobjeda u nizu, dok ih je Costa zaredao 13.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.