Modrićev suigrač: Ne sumnjam u Lukinu odluku

Foto: Getty Images / Guliver Image

EUROPA bruji o mogućem odlasku Luke Modrića u Inter. Real Madrid (za sada) ne želi razgovarati o njegovom transferu na Giuseppe Meazzi. No španjolski mediji navode kako će se hrvatski kapetan u srijedu, po povratku s odmora, sastati s predsjednikom kluba Florentinom Perezom. Nakon tog razgovora bit će jasnije želi li Modrić otići i hoće li Real promijeniti mišljenje i otvoriti mu put do Nerazzurra.

A što o svemu misli jedan od njegovih suigrača Lucas Vasquez - on vjeruje da Modrić želi ostati u Realu:

"Mi smo mirni. Imamo ga i nadamo se da će se vratiti u Madrid i nastaviti uživati u Realu. Istina, u nogometu se nikad ne zna, ali ne sumnjam da Luka želi nastaviti ovdje. Nisam u njegovoj glavi, ali sam prilično siguran da ne želi otići iz Reala", poručio je Vasquez, koji posljednje tri sezone igra zajedno s Hrvatom. 

S druge strane, Talijani pišu da Inter konstantno pregovara s Modrićevim agentima. No na kraju je sve na veznjaku, ali i Realu koji je već ovog ljeta ostao bez Cristiana Ronalda, koji je otišao u Juventus za 100 milijuna eura. Sve je manje vremena do kraja prijelaznog roka pa bi europski prvak teško uspio pronaći zamjenu za takvog igrača kao što je Modrić. 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.