HRVATSKI NOGOMETAŠI

Modrić se oglasio. Klanjaju mu se Subašić i Roberto Carlos, ali vlada novi hashtag

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ oglasio se na Instagramu nakon jedne od najboljih partija posljednjih godina. Realova hrvatska legenda asistencijom, golčinom te općenito sjajnom igrom briljirala je za iznimno važnu pobjedu 4:1 nad Real Sociedadom (4:1) u derbiju 27. kola La Lige. 

Real se tako pobjedom nad imenjakom iz Baskije učvrstio na prvom mjestu s čak osam bodova prednosti ispred Seville, jedinog konkurenta za naslov. Dok se Santiago Bernabeu trese od ovacija njemu, a najčitaniji španjolski list mu piše ode, Modrić se po običaju i nakon ovakvih nezaboravnih predstava oglasi sa samo par riječi.

Na Instagramu je partiju za povijest popratio s par fotografija i statusom: "Divna noć na Bernabeuu. Vidimo se u srijedu." To se odnosi na uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a, kojeg Real igra na svom terenu nakon što je u Parizu izgubio 1:0.

Među gotovo 400 tisuća reakcija na Modrićev post ističu se one Danijela Subašića, Roberta Carlosa i Viniciusa Juniora. Međutim, svima je šou ukrao Lucas Vazquez. Njegov komentar na Modrićev masterclass je "#LukaModric2030" i na ovo je dobio najviše lajkova. Poruka hash taga koji je postao hit je jasna: od Reala se traži da 36-godišnjem Modriću, koji igra kao mladić, ugovor koji završava za tri mjeseca produlji do kraja desetljeća. Još osam godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.