"Modrić je opsesija Atletica"

Foto: Getty Images / Guliver Image

VELIKI derbi Madrida igrat će se u 12. kolu Primere. Atletico u subotu od 20:45 sati dočekuje Real na Vicente Calderonu. Aktualni prvak Europe morat će bez ozlijeđenog Tonija Kroosa, ali je tu Luka Modrić, kojeg Marca vidi kao glavnog igrača u momčadi Zinedinea Zidanea.

"Glavna pokretačka snaga Reala u derbiju je Luka Modrić. Hrvatski veznjak će voditi igru Reala i boriti se s brojčano nadmoćnim Atleticovim igračima u sredini terena", poručuje Marca, uz naslov "Modrić je Atleticova opsesija".
Španjolski list vjeruje da je Diego Simeone na pola puta do pobjede ako zaustavi hrvatskog veznjaka, a tu je i izjava kapetana Atletica Gabija...
 
"Modrić je najbolji igrač Reala. On daje ekipi ravnotežu i nezamjenjiv je", smatra Gabi.
 
Kapetan Hrvatske odigrat će 16. derbi protiv Atletica, uz po pet pobjeda, poraza i remija. Zanimljivo, u spomenutim susretima imao je 741 uspješno dodavanje od njih 839, što je čak 88.31 posto. 
Za derbi će biti spreman i Mateo Kovačić, koji je odradio trening s Karimom Benzemom, dok je uz Kroosa otpao i Morata.
 
Međutim, sve se vrti oko Modrića, pa je tako legenda Atletica Kiko Narvaez pohvalila bivšeg igrača Dinama i Tottenhama.
 
"Modrić je sjajan igrač. I kad bih mogao doveo bih njega u Atletico, jer bi jako dobro došao Simeoneu i njegovoj momčadi", kazao je Kiko, koji je od 1993. do 2001. igrao za Atletico. 
 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.