MMA

MMA borac zaradio trostruki prijelom čeljusti pa šokirao liječnike zahtjevom

Foto: Getty Images / Guliver Image

RICARDO LAMAS, američki MMA borac kojem je vrhunac karijere bila neuspješna borba za naslov UFC-ova prvaka pero kategorije protiv Josea Alda 2014., izgubio je proteklog vikenda nokautom od Calvina Kattara.

Kattar je borbu završio serijom udaraca na početku pete minute prve runde, a pritom je nesretnom Lamasu slomio čeljust na tri mjesta. Zbog toga je jučer bio na operaciji, a zatim se s novostima obratio fanovima na društvenim mrežama.

"Dobio sam tri frakture na čeljusti tijekom borbe. Od tad sam u bolnici, a jučer sam bio na operaciji. Ugradili su mi titanske pločice. Pitao sam liječnika da mi u usta ugradi i male lasere koje bih mogao aktivirati laserom i pucati kroz zube, ali odgovorio mi je da je to nemoguće", našalio se Lamas na svoj račun, pa u nastavku posta zahvalio na potpori supruzi, obitelji, prijateljima, svojem gradu Chicagu i valjda svima koje je u životu upoznao.

Ne zna se koliko će Lamas izbivati iz oktogona zbog ove ozljede, ali s obzirom na to da mu je već 37 godina, njegov san o osvajanju UFC pojasa nekako se čini sve nedostižnijim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.