transferi

Mladi Talijan nakon samo šest mjeseci napušta Englesku u čudnom transferu

Foto: Getty Images

PATRICK CUTRONE (22) u narednim će satima i službeno postati novi nogometaš Fiorentine.

Riječ je o djetetu Milana koje će ovoga siječnja obaviti jedan od čudnijih transfera u prijelaznom roku. Naime, mladi Talijan napušta Premier ligu poslije samo šest mjeseci i vraća se u domovinu, na posudbu za tri milijuna eura uz obavezan otkup za još 15 milijuna nakon određenog broja odigranih utakmica.

Wolverhampton će tako vratiti svih 18 milijuna eura, koliko je ljetos uložio u njegov dolazak iz Milana, a usprkos talentu, 22-godišnji Cutrone nije imao šanse izboriti se za poziciju u momčad pokraj Meksikanca Raula Jimeneza koji je u top formi. 

Cutrone tako odlazi sa svega tri postignuta zgoditka u 24 utakmice (najviše u Europa ligi i kao rezerva s klupe u Premier ligi), ali i izgubljenim pozivom u reprezentaciju Italije za koju je nastupio jednom. Mladi golgeter zasjao je u dresu Rossonera prošle godine kad je u 43 nastupa u svim natjecanjima postigao devet pogodaka i dodao dvije asistencije te bio jedna od svjetlijih točaka posrnulog milanskog kluba.

Inače, Cutrone je proteklog tjedna odbio prijeći u Fiorentinu pa je prekinuo pregovore, ali se sinoć predomislio te je ipak odlučio prihvatiti ponudu iz talijanske Serie A.

Ostaje pitanje kako će reagirati najvatreniji navijači Milana zbog prelaska njihovog nekadašnjeg talenta u klub rivala.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.