Mladi hrvatski talent posvađao Cedevitu i Cibonu, pa završio u Beogradu

Foto: Hina

NEVJEROJATAN preokret dogodio se u slučaju mladog hrvatskog talenta Ivice Zubca, oko kojeg su zaratile Cedevita i Cibona. Nakon što je odlukom HKS-a vraćen pod okrilje Cibone, u koju se ne želi vratiti, Zubac, koji je samo nakratko bio igrač Cedevite, sada trenira u Beogradu. Aco Petrović potvrdio je jutros Indexu da Zubac više nije igrač Cibone. 

Podsjetimo, Zubac je nezadovoljan tretmanom i minutažom u Ciboni odlučio otići, iskoristio kašnjenje plaće za raskid ugovora i preko noći osvanuo u Cedeviti. Cibona se žalila i pobijedila na prvoj instanci, Arbitraža je poništila povjerenikovu odluku i proglasila Ivicu igračem Cibone, a borbu su zagrebački rivali nastavili pravnim putem.

U međuvremenu, mladi košarkaš je preselio u Beograd gdje trenira kod Mega Leksa, kojeg vodi njegov menadžer Miško Ražnatović.

Prvi čovjek Cibone Aco Petrović za Index je potvrdio da Zubac više nije igrač Cibone.

"Jučer nam je došla ponuda za raskidom ugovora i mi smo potpisali. Što se nas tiče Zubac je slobodan igrač, a odšteta koju smo dobili i više je nego zadovoljavajuća. Što će dalje biti s njegovom karijerom, to je sad na njemu", rekao nam je Petrović.

S kim ste potpisali, s Megom ili igračevim menadžerom Ražnatovićem?

"S Megom"

Kolika je odšteta?

"To je poslovna tajna"

U Ciboni zadovoljno trljaju ruke jer su ipak zaradili na igraču s kojim je daljnja suradnja ionako bila nemoguća, a nije bio dobrodošao ni u svlačionici. Ostaje pitanje je li Beograd konačno odredište mladog košarkaša ili samo privremena stanica do povratka u Zagreb u drugom dresu.

Zanimljivo je da je Cedevita, predstavljajući Zubca kao svog novog igrača, objasnila kako je pomogla domaćoj košarci da još jedan mladi talent ne pobjegne prerano na Zapad. Na kraju je zbog cijele situacije završio na Istoku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.