TRANSFERI

Mišković: Dinamo danas vjerojatno dovodi dvojicu Rijekinih talenata

Goran Kovacic/PIXSELL

DINAMO bi danas mogao potvrditi dovođenje Daniela Štefulja i Ivana Nevistića iz Rijeke, rekao je za Sportske novosti Rijekin predsjednik Damir Mišković.

Obojica će nakon potpisa za Modre ostati u Rijeci do kraja sezone, a iz Zagreba će put Rujevice mladi bek Roko Jurišić te još dvojica mladih igrača o kojima se Rijeka i Dinamo tek imaju dogovoriti.

Hrvatski prvak već duže vremena prati mladi Rijekin dvojac koji se pokazao u skupinama Europa lige, ali i u derbiju na Maksimiru u utorak u kojem je Rijeka pobijedila 2:0. Baš je vratar Ivan Nevistić briljirao sačuvavši mrežu nakon brojnih Dinamovih naleta, a obranio je i penal Bruni Petkoviću pri rezultatu 0:0.

Nevistiću su 22 godine i prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura i jedan je od najboljih golmana Europa lige u grupnoj fazi. Transfer Nevistića ujedno predstavlja i pogled u bližu budućnost jer je izvjesno da bi dokapetan Dominik Livaković mogao napustiti Maksimir ovog ljeta.

Daniel Štefulj je 21-godišnji lijevi bek koji može igrati po cijeloj lijevoj strani. Prema Transfermarktu vrijedi milijun eura i smatra ga se jednim od najtalentiranijih hrvatskih bekova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.