Mirko Filipović: Ne planiram borbu u Areni Beograd

SVOJU vlastitu informaciju da bi se Mirko Filipović 20. lipnja trebao boriti u Areni Beograd, Večernji list vrlo brzo je pobio Cro Copovim izjavama. Filipović tako kaže da mu nije u planu izlet u "komšiluk", već se nada uzvratnim mečevima protiv Overeema i Fedora.

"Želja Japanaca je da u srpnju upriliče moju borbu s Alistairom Overeemom i to po K-1 pravilima. Nemam ništa protiv nastavka lani prekinute borbe", kazao je Filipović, te tako praktički potvrdio da od povratka u UFC-ov kavez neće biti ništa. Naime, Dream je Filipoviću odmah ponudio dvije nove borbe nakon što je krenuo glas kako mu UFC nudi novi ugovor, a jedna od te dvije borbe trebao bi biti pravi novogodišnji spektakl u kojem bi se Filipović mogao obračunati s najboljim teškašem svijeta, Fedorom Emelianenkom.

"Radi se na tome da u novogodišnjoj noći dođe do mog okršaja s Fedorom i ja se nadam da će se uzvrat i dogoditi", dodao je Mirko u razgovoru za Večernji list, te objasnio kako ga iz Beograda nitko nije znao niti je upoznat s bilo kakvom organizacijom koja bi u Areni Beograd organizirala borilačku priredbu. "Uopće ne planiram tamo nastupiti", rekao je Filipović.

J.C.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.