UFC

"Miočić? Teže bi mi bilo protiv Cormiera"

Foto: Getty Images / Guliver Images

FRANCIS NGANNOU počistio je teškašku UFC diviziju i nada se što skorijem dogovoru za treću borbu između Daniela Cormiera i Stipe Miočića.

Gotovo sigurno će se boriti protiv pobjednika, a Cormierov i Miočićev meč bi se uskoro trebao dogovoriti pa bi se teškaška divizija napokon trebala pokrenuti.

Amerikanac hrvatskog podrijetla nije se borio od kolovoza prošle godine kada je vratio titulu teškaškog prvaka nokautom u revanšu protiv Cormiera. U toj borbi je ozlijedio oko i dugo se oporavljao, a potom je uslijedila i pandemija koronavirusa. Cormier je zbog toga izjavio kako bi Miočić trebao ostati bez titule zbog neaktivnosti.

S time se slaže i Ngannou koji će rado uskočiti umjesto Miočića kako bi se borio protiv Cormiera. Kamerunac vjeruje kako bi mu Cormier bio teži protivnik iako se već borio protiv Miočića za titulu i izgubio.

"Stipe me nije mogao dovršiti"

"Iskreno, više imam samopouzdanja kada govorimo o revanšu protiv Miočića nego u potencijalnoj borbi protiv Cormiera. Mislim da je Cormier veći izazov. Stipe me nije mogao dovršiti. Da je u istoj borbi bio DC, on bi me dovršio. Bio sam gotov, nisam se mogao kretati i Stipe me svejedno nije dovršio. Ako ću se ponovno boriti protiv Miočića sada imam više znanja i iskustva za pobijediti ga", rekao je Ngannou za stranicu BJPenn.com.

Miočić je nedavno odgovorio svojim rivalima.

"Briga me za Cormierovo mišljenje. Iskreno, on zna reći jednu stvar pa onda stalno proturječiti samome sebi. Svi mi govore da branim ili napustim pojas... A ja ne mogu svakoga usrećiti. U ovom trenutku me za to uopće nije briga. Jednostavno - prestanite plakati."

UFC je jedna od rijetkih velikih sportskih organizacija koja se vratila priredbama tijekom pandemije koronavirusa, a za sada su borbe održavali bez prisutnosti publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.