Miočić ili Werdum? Overeemu je svejedno: "Prvaci ne biraju protivnike"

Foto: Fightsite

NAKON sinoćnje pobjede u Rotterdamu, Alistair Overeem se prometnuo u glavnog kandidata za poziciju idućeg izazivača. Ako mu UFC zaista i pruži tu priliku, nizozemski borac bi već idućeg vikenda mogao saznati s kojim će borcem ukrstiti rukavice u svom idućem nastupu.

Odmah nakon pobjede Overeem je iz oktogona poručio tisućama svojih fanova u dvorani: “Dobit ćemo pojas prvaka u studenome. Stipe Miočić ili Werdum… neka bolji pobijedi, a ja ću poraziti pobjednika i branit ću pojas sljedeće godine u Amsterdam Areni”.

“Neka bolji od njih dvojice pobijedi. Imam povijest s Werdumom, vjerujem kako je on jako lukav i pametan borac. Stipe je također iznimno opasan, ali neka bolji pobijedi. Gledam na sebe kao na prvaka, a prvaci ne biraju protivnike. Bilo tko, bilo kad i bilo gdje. Mislim kako imam najbolje izglede za osvajanjem pojasa. Kao što sam rekao, s Werdumom imam nedovršenog posla, ali pobijedio sam u našem posljednjem susretu. Obojica mi predstavljaju zanimljiv izazov”, izjavio je Overeem na konferenciji za medije održanoj nakon jučerašnjeg eventa.

“The Reem” je trenutno na nizu od četiri pobjede. Andreija Arlovskog, Juniora Dos Santosa i Stefana Struvea je svladao prekidima, dok je protiv čvrstog Royja Nelsona morao pričekati rezultate sudačkih kartica. Jedini borac koji bi se mogao ugurati ispred njega je Cain Velasquez, pod uvjetom da svlada Travisa Brownea, ali o svemu će u konačnici odlučivati UFC i njihovu bi odluku možda mogli saznati već po završetku UFC-a 198.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.