Mihajličenko: S toliko pogrešaka ne može se svladati Engleze

IZBORNIK ukrajinske nogometne reprezentacije Oleksij Mihajličenko pomirio se s time da će Južnoafričku Republiku njegova momčad vidjeti jedino ostvari li veći uspjeh od Hrvatske u kvalifikacijskoj skupini 6.

Budući da Engleska sa stopostotnim učinkom iz pet utakmica gospodari skupinom, izgledno je da će drugo mjesto odlučiti hoće li "vatreni" ili Ukrajina otići na Svjetsko nogometno prvenstvo. Premda, naravno, još uvijek nije sve odlučeno.

"Engleska ima veliku priliku protutnjati skupinom, no prerano je reći da je sve gotovo budući da smo tek na polovici kvalifikacija. Unatoč svom trudu koji smo uložili na Webleyju nismo uspjeli doći do pobjede, premda Englezi nisu igrali onako dobro kako znaju. Odlučile su naše pogreške", uvjeren je Mihajličenko da zna što je njegovoj momčadi donijelo 2:1 poraz.

Ukrajina u ovom trenutku zauzima treće mjesto u skupini sa sedam osvojenih bodova, ali i utakmicom manje od drugoplasirane Hrvatske s deset, te dominantne Engleske s 15 bodova. Iza Ukrajinaca smjestili su se Bjelorusija (6), Kazahstan (3) i Andora bez bodova.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.