Messijev otac demantirao tri priče o Leu: "Sve je laž!"

Foto: EPA

JORGE MESSI, otac argentinskog nogometaša Lea Messija, oglasio se na Instagramu nakon brojnih glasina o svom sinu. "Koliko ćete dugo lagati? Gdje su dokazi? Sve je laž! Nećemo više tolerirati izmišljotine kojima se prikupljaju pratitelji", napisao je Jorge Messi na storyju.

Messijev otac u objavi je istaknuo tri tvita. Prvi se odnosi na to da je Leo napustio trening PSG-a zbog sukoba s trenerom Christopheom Galtierom. Drugi govori o tome da PSG nije želio prihvatiti Messijeve zahtjeve za produljenje ugovora. Treći se dotiče potencijalnog odlaska Messija u Al-Hilal, od kojeg je Argentinac navodno tražio plaću od 600 milijuna eura. Jorge Messi poručuje kako su sve to laži.

PSG je Messiju već ponudio novi ugovor

Talijanski novinar Fabrizio Romano, dobro upućen u zbivanja na tržištu nogometaša, objavio je da je PSG već ponudio Messiju novi ugovor. "Leo nije tražio plaću jednaku ostalim suigračima", ističe Romano pa nastavlja: "Ali Messi želi znati kakav će biti PSG-ov projekt prije nego što odluči."

Leo Messi ima 35 godina. Ugovor s PSG-om istječe mu na kraju sezone, ali ima opciju produljenja na još jednu. U pariški klub stigao je 2021. godine iz Barcelone. Dosad je odigrao 65 utakmica, u kojima je postigao 29 i asistirao za 32 pogotka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.