Mayweather: Mogu se boriti u UFC-u i zaraditi milijardu dolara

Foto: Getty Images/Guliver Image

FLOYD MAYWEATHER JR ponovno je na naslovnicama sportskih portala nakon što je otkrio da ima ponudu za nekoliko borbi u UFC-u.

Boksački šampion, koji se u kolovozu vratio iz mirovine samo kako bi odradio 50. meč karijere, pobijedio je UFC-ovog prvaka Conora McGregora kojem je to bio prvi boksački meč.

Obojica su napunila džepove, a procjenjuje se da je Mayweather zaradio čak 300 milijuna dolara. Irca je pobijedio prekidom u 10. rundi bez previše muke, a borba je porušila brojne rekorde. Iako se spominjala mogućnost revanša, Mayweather zasad inzistira na mirovini dok UFC očekuje McGregorov povratak u oktogon. Američki boksač sada tvrdi da ima i ponudu za svoju prvu MMA borbu.

"Znate da sam jebač koji zarađuje, ja sam Money Mayweather. Nedavno su me zvali i tražili da se vratim. Mogu se odmah vratiti. Kada bih želio, mogao bih se boriti u UFC-u. Mogu se boriti i u oktogonu. Mogu odraditi ugovor od tri-četiri borbe u UFC-u i zaraditi milijardu dolara. Zapamtite, ja sam Floyd Money Mayweather, i vi me volite", rekao je svojim fanovima Mayweather Jr.

I ranije se spominjala mogućnost dvostrukog obračuna Mayweathera i McGregora, jedan u ringu, drugi u oktogonu, ali ostalo je samo na jednoj dogovorenoj borbi. Najveća MMA zvijezda današnjice rekla je da bi prihvatila revanš na "svom terenu". Obojica su već pokazala da je, uz dovoljnu količinu novca, sve moguće.
 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.