Matej Mamić: Ambiciozni smo i ove sezone očekujemo iskorak

NAKON organizacije i nastupa kluba na Cedevita Kupu sportski direktor KK Cedevite Matej Mamić izrazio je zadovoljstvo stanjem momčadi, te naglasio kako vjeruje da će nadolazeće sezone momci trenera Slobodana Subotića ostaviti traga u NLB ligi.

"Jako smo zadovoljni prijelaznim rokom, mislim da smo ga prvi i zaključili. Imamo kadar od 13 igrača i ne skrivamo da ove sezone očekujemo iskorak", rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić prije prve sezone tog kluba u NLB ligi.

Mamić je zadovoljan igrama na Cedevita kupu, otkrio je kako je u momčad puna entuzijazma, te očekuje da će se igrači brzo naviknuti jedni na druge, te biti uspješni u regionalnoj NLB ligi i ostalim natjecanjima.

"Doveli smo Žižića, Rudeža, Mobleyja, Opačka, koji se odlično uklapaju. Ne treba zaboraviti da smo doveli veliko trenersko pojačanje u liku Slobodana Subotića", dodao je Mamić, koji je svjestan da će novoj momčadi trebati vremena za uigravanje.

"Sigurno je da će trebati još vremena dok se momčad potpuno uigra, uz to Kaštropil još nije oporavljen. No vjerujem da ćemo brzo zaključiti tu fazu, te tijekom sezone igrati lijepu košarku", završio je Mamić u kratkom razgovoru za Index.

Cedevita je na najajačem prijateljskom turniru održanom u Hrvatskoj ove godine zauzela drugo mjesto. U polufinalu svladali su ruski Krasnojarsk 87:69, a za tu utakmicu trener Subotić isticao je da je pravi test snage nove momčadi. U finalu Cedevita je izgubila od Hemofarma 75:73.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.